Hotel Park Corfu, Krf






Hotel je okružen divno uređenom zelenom površinom. Smešten je 300m od plaže i 8km od grada Krfa. Od aerodroma je udaljen 7km a od centra Guvije 500m. Sobe: Svih 195 klimatizovanih soba opremljene su jednostavnim modernim nameštajem i sve imaju balkon, SATV, mini-bar, direktnu telefonsku liniju i kupatilo sa fenom za kosu. Hotel ima i nekoliko spojenih soba za porodice sa malom decom.

Hotelski sadržaj: Park Garden restoran ima 240 mesta u zatvorenom delu i 130 na otvorenoj terasi, svojim gostima nudi različite vrste jela iz grčke i internacionalne kuhinje, ishrana je na bazi švedskog stola. Tu su još i Nautica bar i grill koji nude specijalitete grčke i Italijanske kuhinje pored bazena i Nafsika bar gde gosti mogu uživati u zabavnim programima tri puta nedeljno. Pored recepcije tu je i veliki dnevni boravak sa barom, sala za konferencije, gift shop i mini market koji nudi sve što vam je potrebno na odmoru.

Sport i zabava: 20.000 m² prave botaničke bašte koja okružuje hotel predstavlja idealno mesto za opuštanje. Na ležaljkama pored bazena možete provesti prijatno poslepodne uz neku knjigu iz hotelske biblioteke ili se pak zabaviti nekom od igara kao što su pikado, stoni tenis, stoni fudbal ili tenis. Za najmlađe su tu dečije igralište i bazen sa toboganima. U večernjim časovima možete se prošetati do centra grada gde se nalaze mnogobrojne taverne i barovi koji predstavljaju savršeno mesto za provod.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz