Hotel Mega, KrfHotel Mega je odlično lociran na svega 10m od plaže u samom centru Ipsosa, udaljen 14km od grada Krfa i 15km od aerodroma. Sobe: Svih 120 komfornih soba ima kupatilo sa tušem/WC, telefon, TV, rashladni uređaj, frižider, fen za kosu i balkon.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela pored recepcije [gde je i sef] nalaze se bar, restoran gde se služi doručak, TV i video sala, Italijansko - grčki restoran na otvorenom, snack bar i bar sa osvežavajućim pićima pored bazena, a ishrana je na bazi švedskog stola. U hotelu postoji i servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: Osoblje hotela garantuje da ćete ovde naći toplu porodičnu atmosferu što će pored sadržaja koji ovaj hotel nudi učiniti vaš odmor nezaboravnim. Gosti se mogu zabaviti u sali za bilijar ili pored bazena gde su ležaljke i suncobrani besplatni, dok su na plaži ispred samog hotela zastupljeni svi sportovi na vodi ukjlučujući i iznajmljivanje čamaca. Savršena lokacija pruža mogućnost da se do restorana, barova i shoping centra u centru grada stigne za samo par minuta lagane šetnje što ovaj hotel čini još privlačnijim.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz