Eva Palace hotel, Krf






Poluostrvo Komeno, jedno od najromantičnijih mesta na Jonskom moru, skriva ekskluzivno utočište za parove: hotel Eva Palace, na samo 12km od grada Krfa. Usamljen u bujnoj, egzotičnoj bašti, smešten na samoj plaži, ovaj hotel pružiće svojim gostima nezaboravne trenutke. Hotelski kapacitet: Ovaj kompleks se sastoji od 225 standardnih soba, bungalova i vila skrivenih među palmama.

Sobe: Svaka soba posebno je dekorisana i opremljena sadržajem koji će vaš boravak učiniti udobnijim. Sve imaju kupatilo sa kadom i fenom za kosu, SATV, mini liniju, telefon, sef, klimu, mini-bar i balkon sa predivnim pogledom na more.

Za parove koji odluče da ovde provedu svoj medeni mesec, ovo je idealno mesto, jer hotel u svojoj ponudi ima apartman za takvu priliku sa dnevnim boravkom i Jacuzzi kadom. Bungalovi i vile su opremljeni po istom principu kao i standardne sobe, s tim što svaka vila ima i svoj bazen.

Hotelski sadržaj: hotel raspolaže velikim dnevnim boravkom sa barom i romantičnom terasom, restoranom sa otvorenom verandom gde je usluga na bazi švedskog stola, jednim a la carte restoranom, grillom i barom pored bazena, u svojoj ponudi ima i zlataru, prodavnice, biblioteku i internet corner. Za trenutke relaksacije hotel svojim gostima nudi spa centar sa masažom, kozmetičkim salonom i fitnes salom.

Sport i zabava: Malim, uzanim stazama skrivenim među rascvetanim žbunjem, laganom šetnjom stiže se do veličanstvenog bazena u kome se nalazi bar koji liči na tropsko ostrvo koje pluta po površini vode. Obasjan svetlošću, u večernjim časovima bazen se pretvara u lagunu iz bajke gde uz čašu vina svaki trenutak postaje dragocena uspomena. Dugačka hotelska plaža okružena je zelenilom i pruža veliki izbor sportova na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz