Hotel Corfu Imperial, Krf







Hotel sa svojim vilama i bungalovima, nalazi se na privatnom poluostrvu iznad tri peščane uvale. Okružen je predivno uređenm parkom, maslinama i čempresima. Od grada Krfa udaljen je 12km koliko iznosi udaljenost i od aerodroma.

Hotelski kapacitet: 308 soba i bungalova što uključuje i apartmane i vile sa privatnim bazenom.

Sobe: Sobe u glavnoj zgradi i bungalovima imaju svoje kupatilo sa kadom, tušem/WC, balkon ili tearsu, fen, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, radio, rashladni uređaj, frižider, sef. Luksuzni apartmani imaju Jacuzzi u kupatilu.

Hotelski sadržaj: U restoranu pored bazena jedanput nedeljno se organizuju tematske večere [barbecue, riblji festival], u restoranu Mon Repos serviraju se sva tri obroka na bazi švedskog stola, grčki i morski specijaliteti se sliže u a la carte restoranu Kirki dok se Eden Rock restoran nalazi na izdvojenom delu poluostrva. Nekoliko barova [Nafsika, Odysseus, Alkinoos] kao i barovi na plaži služe sve vrste pića, sendviče i kolače. Fitness centar pored opremljene gimnastičke sale, pruža i usluge masaže, parnog kupatila i saune. U hotelu se nalazi butik i prodavnica nakita.

Sport i zabava: Veliki otvoren i zatvoren bazen pružaju alternativu peščanim plažama. Hotel raspolaže sa 2 teniska terena, stolovima za bilijar, stoni tenis ili šah. Profesionalni instruktori daju časove skijanja na vodi, surfa, paraglidinga, dok su tereni za golf udaljeni samo 14km. Tim animatora organizuje razne aktivnosti, počev od jutarnje gimnastike, aerobika, vežbi u vodi sve do časova plesa, predstava i muzičkih večeri. Tim stručnjaka brine se o najmlađima na njihovom igralištu a u restoarnima se servira hrana prilagođena njihovom uzrastu.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz