Hotel Corfu Chandris, Krf


Smešten je u divno uređenoj bašti, na plaži uvale Dassia, 14km severno od grada Krfa. Hotelski kapacitet: 250 kompletno renoviranih soba u glavnoj zgradi, 28 bungalova i 36 vila. Sobe: Pored kupatila sa tušem/WC, sve sobe imaju rashladni uređaj, direktnu telefonsku liniju, radio, satelitsku TV, mini-bar, sef i balkon sa pogledom na more. Vile imaju i malu kuhinju, dnevnu sobu i balkon ili izlaz na baštu.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana [ishrana na bazi švedskog stola], gosti mogu koristiti usluge taverne na plaži, kao i barova na bazenu, plaži ili recepciji. Gostima se nude usluge fitness centra, otvorenog i zatvorenog Jacuzzija, saune, parnog kupatila, a u holu hotela nalaze se prodavnice novina i nakita.

Sport i zabava: Pored duge, peščane, lepo uređene plaže, gosti se mogu kupati u hotelskom bazenu, igrati tenis [3 terena], odbojku ili se razonoditi svim sportovima na vodi počev od surfovanja do paraglidinga. Veče se može provesti i u otvorenom bioskopu. Deca imaju svoj klub i igralište, a mogu se koristiti i sve usluge koje pruža susedni Dassia Chandris hotel.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz