Loading...

Hotel Mega, KrfHotel Mega je odlično lociran na svega 10m od plaže u samom centru Ipsosa, udaljen 14km od grada Krfa i 15km od aerodroma. Sobe: Svih 120 komfornih soba ima kupatilo sa tušem/WC, telefon, TV, rashladni uređaj, frižider, fen za kosu i balkon.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela pored recepcije [gde je i sef] nalaze se bar, restoran gde se služi doručak, TV i video sala, Italijansko - grčki restoran na otvorenom, snack bar i bar sa osvežavajućim pićima pored bazena, a ishrana je na bazi švedskog stola. U hotelu postoji i servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: Osoblje hotela garantuje da ćete ovde naći toplu porodičnu atmosferu što će pored sadržaja koji ovaj hotel nudi učiniti vaš odmor nezaboravnim. Gosti se mogu zabaviti u sali za bilijar ili pored bazena gde su ležaljke i suncobrani besplatni, dok su na plaži ispred samog hotela zastupljeni svi sportovi na vodi ukjlučujući i iznajmljivanje čamaca. Savršena lokacija pruža mogućnost da se do restorana, barova i shoping centra u centru grada stigne za samo par minuta lagane šetnje što ovaj hotel čini još privlačnijim.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

No comments:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz